2017-12-27

Міненерговугілля та Світовий банк шукають консультантів

Міненерговугілля та Світовий банк шукають консультантів (підготовка звіту про вплив видобувної галузі на економіку)
ЗАПИТ ЛИСТІВ ПРО ЗАЦІКАВЛЕНІСТЬ № A-3
(консультаційні послуги, відбір фірми)
УКРАЇНА

Проект підтримки процесу забезпечення реалізації Ініціативи з прозорості видобувних галузей (ІПВГ)

Грант Світового банку № TF0A1759

Послуги компанії з підготовки звіту про непрямий вплив видобувної галузі на економіку України для місцевих громад та компаній

Код закупівлі A-3

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України отримало від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (далі – „МБРР”) фінансування на реалізацію Проекту підтримки процесу забезпечення реалізації Ініціативи прозорості видобувних галузей та має намір використати частину коштів цієї позики на консультаційні послуги.

Консультаційні послуги (далі – „Послуги”) передбачають проведення консультантом всебічного аналізу щодо впливу видобувної галузі на економіку України, її соціально-економічного внеску, інтерпретація отриманих результатів у зручному для сприйняття форматі (візуалізація) та підготовка відповідного звіту.

Звіт має охопити сектори видобутку та транспортування нафти і газу, видобутку вугілля та залізної руди в Україні (надалі – Видобувні галузі) та включити аналіз даних за 2016 та 2017 календарні роки.

Очікуваний період надання послуг – впродовж 3 місяців з дати укладення договору.

Більш детальна інформація наведена у Вимогах до завдання, яке зацікавлені консультанти можуть отримати в електронній формі після направлення запиту на електронну адресу, наведену нижче.

Цим листом Міністерство енергетики та вугільної промисловості України запрошує прийнятні консультаційні компанії (далі – „Консультанти”) висловити свою зацікавленість у наданні зазначених Послуг (українською або англійською мовою). Зацікавлені Консультанти мають надати інформацію, що підтверджує наявність у компанії досвіду та кваліфікації, необхідних для виконання вищезазначених Послуг.

Критерії для включення компаній до короткого списку наступні:

-          досвід в наданні консультаційних послуг щодо економічного та/чи фінансового аналізу в сфері енергетики та/чи видобувних галузях України;

-          досвід підготовки аналітичних звітів з соціально-економічної тематики;

-          наявність в Консультанта не менше десяти експертів, які зайняті повний робочий день.

Консультантам слід звернути увагу на додаткові кваліфікаційні вимоги, які відповідають специфіці завдання та будуть прийматись як перевага під час формування рейтингу консультантів:

-          досвід підготовки звітів з тематики, що є предметом цього завдання;

-          досвід надання послуг, найбільш пов’язаних з предметом завдання в країнах з перехідною економікою (на момент надання послуг), та зокрема в країнах СНД (окрім України);

-          наявність в Консультанта експертів, що вільно володіють українською мовою.

Додатково увага зацікавлених Консультантів звертається на наступні аспекти підготовки інформації:

-          інформація, яка описує відповідність вимогам загального досвіду Консультанта, має описувати найбільш пізній досвід Консультанта (бажано впродовж останніх 5 років) та бути достатньо детальною і структурованою;

-          опис досвіду Консультанта з підготовки аналітичних звітів бажано сфокусувати за період останніх 10 років, інформацію бажано структурувати в розрізі кожного із років, за можливості надати інформацію де можливо ознайомитись з відповідними звітами;

-          інформація про досвід в країнах з перехідною економікою, має стосуватись надання послуг найбільш пов’язаних з предметом завдання;

-          інформація про володіння експертами Консультанта українською мовою, повинна відображати кількість таких експертів від загальної кількості експертів.

Зацікавлені консультанти мають звернути увагу на параграф 1.9 „Керівництва: відбір та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку”, опублікованого Світовим банком у січні 2011 року зі змінами від липня 2014 року, що визначає політику Світового банку щодо конфлікту інтересів.

Консультанти можуть об’єднуватися для підвищення рівня загальної кваліфікації.

Відбір консультантів здійснюватиметься згідно з процедурою відбору на основі кваліфікації консультантів (CQS).

Зацікавлені консультанти можуть отримати додаткову інформацію за зазначеною нижче адресою з 10:00 до 18:00 окрім вихідних днів.

Висловлення зацікавленості слід направляти поштою, кур’єром або електронною поштою (сканована версія) за наведеною нижче адресою до 17:00 (за місцевим часом) 18 січня 2018 року.

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

Україна, м.Київ,

Вул. Б.Хмельницького, 4, к. 303

Контактна особа:  Віктор Ющенко

Телефон: + 38 (044) 206 37 10

Ел.пошта: [email protected], копія [email protected] та [email protected].