2019-10-31

Львівська обласна рада підтримала намір нафтогазової компанії Cadogan Petroleum

Як повідомила перс-служба Cadogan Petroleum GEOnews.com.ua, Львівська обласна рада проголосувала за отримання спецдозволів на Блажівське родовище та Бітлянську ліцензійну ділянку підприємства «Юсенко Надра», дочірньої компанії Cadogan Petroleum. Компанія планує інвестувати в розробку нафтогазових родовищ на Львівщині наступні 20 років.

Зазначимо, що попередньо «Юсенко Надра» провела повноцінне геологічне вивчення даних ділянок надра та подала заявку до Державної служби геології та надр України, на отримання спецдозволів на Блажівське родовище та Бітлянську ліцензійну ділянку терміном на 20 років.

«Підтримка місцевої влади в такому стратегічному питанні для нас є показовою. Продовження діяльності компанії у Львівському регіоні важливе, як для області та України, так і для нафтогазовидобувної галузі загалом. Інвестиції, які вкладає компанія у регіон, йдуть на оплату заробітних плат, відбудування інфраструктури та втілення соціальних ініціатив для місцевого населення», – наголосив Андрій Білий, генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum.

Додамо, що фінальне рішення щодо отримання спецдозволів залишається за Державною службою геології та надр України.

Нагадаємо, що у вересні компанія підписала Меморандуми про соціальну підтримку з Старосамбірською, Самбірською та Турківською районними радами на 6 530 000 гривень.

Довідка про компанію:

Cadogan Petroleum – британська незалежна нафтогазова компанія, що котирується на Лондонській фондовій біржі та працює в Україні з 2006 року. Компанія займається проведенням геологічної розвідки та експлуатації ліцензійних ділянок в Україні. Поточна виробнича діяльність компаній групи Cadogan зосереджена на двох ділянках передкарпатського прогину, що розташовані у Львівській області.

Cadogan Petroleum — великий інвестор та роботодавець в регіоні, який співфінансує та реалізовує різноманітні соціальні проекти для громад, включаючи, але не обмежуючись проектами енергозбереження та зменшення викидів, ремонту доріг та об’єктів інфраструктури, газифікації сіл, тощо.