2020-11-11

НАДПУ відвідало виставку гірничодобувної промисловості.

Як повідомлялося у вчорашніх новинах, 10.11.2020 у кииїському Міжнародному виставковому центрі стартувала щорічна виставка гірничодобувної галузі. 

НАДПУ вдалося поспілкуватися з представниками багатьох компаній, зокрема Pozitif Sondaaj, що надають доступ до повного циклу розвідки та видобутку рудних корисних копалин. Голова міжнародних операцій компанії визнав, що незалежна україна приваблива для іноземних компаній, які володіють технологіями повного циклу видобутку корисних копалин. 

Також на виставці був присутній Юрій Хомош, представник Дрогобицького коледжу нафти та газу.

«Наш навчальний заклад готує не просто фахівців галузі, а людей, які зможуть застосувати фундаментальні знання в інших сферах промисловості. Ми намагаємося дотримуватися високих стандартів професії та готові до запуску дуальної системи отримання професійної освіти. Спільними зусиллями з майбутніми роботодавцями ми зможемо наблизити навчальний процес до виробничих реалій, зробити його цікавим та підвищити конкурентоздатність випускників. Наразі схожий експеримент вдало зарекомендував себе на Полтавщині», - наводить цитату Хомоша НАДПУ.

"Цікаво, що всі учасники виставки відзначили надзвичайно високий потенціал української добувної галузі та можливості для супутніх бізнесів, яка вона створює. Цьогорічна виставка продемонструвала, що нашому ринку притаманна висока конкуренція, а вітчизняні компанії готові до чесної конкуренції зі світовими лідерами" - пише сайт Асоціації.