2018-03-26

Анонс: Укргазвидобування запрошує на регіональну зустріч із постачальниками UGV Technology Day Lviv

Уже третій рік поспіль Укргазвидобування збирає представників існуючих і потенційних підрядних компаній для ознайомлення із виробничими планами на поточний і подальші роки, технічними політиками на наступні декілька років, а також із важливою інформацією у сфері закупівлі.

З метою залучення національних виробників до участі у процедурах закупівель найбільшої газовидобувної компанії України розпочинаємо серію регіональних зустрічей із потенційними постачальниками.

Захід відбудеться 29 березня 2018 року у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації за адресою: м. Львів, вул. Володимира Винниченка, 16, 2-й поверх. Час проведення конференції 11:30-17:30.

Програма заходу складається з таких тематичних блоків:

1. Потреби ПАТ «Укргазвидобування» у послугах та обладнанні, що пов’язані з геологорозвідувальними роботами.
2. Потреби ПАТ «Укргазвидобування» у послугах підрядників у сфері видобутку, зокрема, бурових підрядників, внутрішньосвердловинне обладнання, бурове та лабораторне обладнання, обладнання у сфері інтенсифікації видобутку, капітального ремонту свердловин, інші послуги сфери видобутку.
3. Потреби ПАТ «Укргазвидобування» в послугах та обладнанні, що пов’язані з наземною інфраструктурою: підготовка та транспортування вуглеводнів, експлуатація ДКС, капітальне будівництво, автотранспортна та спеціальна техніка тощо.

Заявки на участь у заході приймають на електронну пошту:  [email protected]. Довідки за тел.: (044) 461-29-06.

Звертаємо Вашу увагу, що кількість учасників обмежена, тому від однієї компанії передбачена участь одного представника. Участь у заході зможуть взяти ті 150 учасників, які зареєструвалися першими.