2024-06-24

Група Нафтогаз допоможе у відбудові ІФНТУНГ

Група Нафтогаз профінансує відновлення Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, пошкодженого під час ворожого обстрілу 22 червня 2024 року. За попередньою оцінкою руйнувань, ворожі ракети пошкодили 14 будівель навчального закладу, 815 вікон, 25 вхідних дверей та близько 1160 квадратних метрів покрівлі.

Як повідомив очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов, група виділить кошти на відновлення університету та допоможе подолати наслідки чергового ворожого злочину. "Навчальний заклад, що став ціллю під час обстрілу сьогодні вночі — це виключно цивільний обʼєкт. Він готує спеціалістів для нашої нафтогазової галузі, тож ми не можемо залишатися осторонь. Ми профінансуємо відновлювальні роботи, щоб студенти могли якнайшвидше повернутися до навчального процесу в стінах рідного університету", — зазначив Олексій Чернишов. 

Вдячний Групі Нафтогаз за оперативну підтримку та небайдужість до нашої біди. Кілька корпусів нашого університету частково зруйновані. Всі масштаби руйнувань наразі оцінюються фахівцями. Маємо спільного ворога, але обовʼязково  разом впораємося», — розповів ректор університету Ігор Чудик.