2006-12-28

Хто кращий? <BR><I>"Укрнафта" достроково виконала річний план</I>

Близько 85 тисяч тонн нафти понад планове завдання мають намір видобути до кінця цього року підприємства ВАТ «Укрнафта» після того, як 22 грудня було достроково виконано річний план з видобутку нафти з газовим конденсатом. До цієї дати товариство отримало з надр 3,1 мільйона тонн нафтової сировини.

А ще раніше, 17 грудня, «Укрнафта» виконала річний план з видобутку природного газу, внісши до досить напруженого цьогорічного балансу країни свої 3,2 мільярда кубометрів. До кінця року понад план передбачається видобути ще близько 130 мільйонів кубометрів.

Усі виробничі підрозділи компанії зробили у ці досягнення свій внесок. Та найкращі виробничі результати з видобутку вуглеводнів отримало нафтогазовидобувне управління «Охтирканафтогаз», яке очолює Олег Франчук. Цей молодий і енергійний керівник зумів налагодити ефективну систему роботи управління, суттєво покращити його виробничі й економічні показники, створивши в колективі атмосферу ділових взаємовідносин, що забезпечило не тільки творче й відповідальне ставлення працівників до дорученої їм справи, підвищену віддачу кожного, а й зростання заробітної плати в колективі.

Також компанією достроково виконано річний план з виробництва основної продукції за рахунок переробки власної та давальницької сировини. Ще 23 листопада завершене завдання з виробництва скрапленого газу — 170,7 тисячі тонн. До кінця року понад план передбачається виробити ще близько 17 тисяч тонн. 27 листопада нафтовики звітували про виконання плану з виробництва фракції легкої — 239 тисяч тонн. До кінця року понад план передбачається виробити ще близько 15 тисяч тонн цього цінного продукту, повідомляє прес-центр ВАТ «Укрнафта».