2014-02-26

Громадська рада при Мінприроди України підготувала пріоритетні і першочергові завдання в роботі Міністерства для новопризначеного Міністра екології

За рішенням Громадської ради при Мінприроди України від 25 лютого 2014 року створена робоча група з підготовки пропозицій щодо найбільш пріоритетних і першочергових завдань в роботі Міністерства для новопризначеного Міністра екології та природних ресурсів України у складі нового Уряду.

За результатами роботи робочої групи у складі: Валентин Савицькій, Галина Серова, Валерій Чорний, Інна Яреськовська, Олександр Чубенко та Світлана Берзіна були напрацьовані такі пріоритети та завдання (додаются).

Громадська рада при Мінприроди України закликає усіх зацікавлених інститутів громадянського суспільства, експертів, державних службовців усіх рівнів долучитися до обговорення та поширити інформацію на власних Інтернет ресурсах (сайти, соціальні мережі).

Відкрите звернення Громадської ради при Міністерстві екології та природних ресурсів України до депутатів Верховної Ради України сьомого скликання: www.zhiva-planeta.org.ua.

Координатор робочої групи – заступник голови Громадської ради при Мінприроди України Світлана Берзіна, [email protected].