2020-04-16

«Геоінформ» оновив перелік послуг для надрокористувачів

Науково-виробниче підприємство «Геоінформ України», що знаходиться у сфері управління Державної служби геології та надр, опублікувало оновлений перелік платних послуг для надрокористувачів. Зокрема, Підприємство додало до переліку послугу попереднього опрацювання геологічних матеріалів, що подаються надрокористувачем до Служби з метою отриманння спецдозволу поза аукціоном, продовження строку дії спецдозволу та внесення змін до нього. Пропозиція, переконані у Геоінформі, допоможе уникнути повернення пакетів документів заявникам через помилки у їх оформленні та значно прискорить процес отримання спецдозволу.

«Для надрокористувачів не секрет, що Геоінформ України, виконуючи унікальну функцію архіву геологічної інформації, слугує також певним бек-офісом Держгеонадр, готуючи експертні висновки щодо ділянок або обраховуючи вартість ліцензії. Також Геоінформ надає низку інших корисних послуг під ключ, реалізація яких здатна завчасно зекономити час та зусилля суб‘єктів ринку, — каже голова Державної служби геології та надр Роман Опімах. — Злагоджена робота усіх підприємств, що знаходяться у підпорядкуванні Служби дозволить надавати надрокористувачам якісний сервіс та побудувати чесні партнерські відносини між бізнесом і державою».

Також, у Геоінформі заявили про готовність надавати послугу з підготовки пакету документів на отримання спецдозволу «під ключ». Детальніше із переліком сервісів підприємства можна ознайомитись на офіційному сайті.

Нагадаємо, минулого тижня Держгеонадра запустили на базі Геоінформу єдиний Центр геолого-економічних досліджень та експертиз, який надає повний пакет послуг із визначення початкової ціни продажу спецдозволу на аукціоні, визначення розміру збору для отримання спецдозволу поза аукціоном, вартості геологічної інформації тощо.