2021-03-19

Exalo Drilling надасть послуги з цементування свердловини Скиданівського родовища для УГВ

ТОВ «Ексало Дріллінг Україна» (Exalo Drilling), що входить до польської групи компаній PGNiG, здобуло перемогу в тендері УГВ на замовлення послуг з цементування свердловин вартістю 5,1 млн грн (з ПДВ). Про це повідомляє ExPro Consulting із посиланням на повідомлення в системі Prozorro.

Exalo Drilling, згідно із тендерною документацією, має надати послуги з цементування свердловини №2 Скиданівського родовища (Полтавська область) глибиною 6300м, застосовуючи свій персонал, цементувальну техніку і все необхідне обладнання та матеріали. Початок надання послуг з цементування зазначеної свердловини планується у червні 2021 року. В аукціоні закупі брали участь дві компанії: ТОВ «Спеціалізована сервісна компанія» та ТОВ «Ескало Дріллінг Україна». Пропозиція останньої – була нижчою на 89 тис грн.

Як відзначає ExPro, в поралельному тендері УГВ, на замовлення послуг з цементування двох свердловин (№31, №62 Комишнянського родовища), були допущені до торгів також лише вищезазначені компанії. Однак перемогу здобула «Спеціалізована сервісна компанія» з ціновою пропозицією близько 10 млн грн (з ПДВ).