2021-01-08

ДТЕК створює інвестиційний хаб у Великій Британії

Компанія ДТЕК розширює присутність в Лондоні (Великобританія). Згідно зі своєю стратегією, компанія планує експансію на європейські енергетичні ринки, нові проєкти ВДЕ за межами України, а також прагне створити екосистему для залучення інвестицій та інноваційних технологій в нову енергетику нашої країни. Про це повідомляється на сайті ДТЕК

Інвестиційний хаб відкритий для інвесторів, які бажають інвестувати в Україну розташовуватиметься в діловому центрі міста. Хаб буде цікавим і для українських підприємців, що вірять в перспективність української енергетичної галузі та потенціал України. 

«Ми створюємо хаб для залучення інвестицій в проекти нової енергетики в Україні. В першу чергу це стосується відновлювальних джерел енергії, систем накопичення енергії та енергетичних проектів із використанням водню. Разом зі збільшенням видобутку газу та розвитком мереж саме ці напрями визначені пріоритетними у наші стратегії, презентованій в грудні 2020 року», – повідомив генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

Початок роботи інвестиційного хабу заплановано на кінець першого півріччя 2021 року, після подолання пандемії. Операційну діяльність з залучення інвестицій в Україну у Великій Британії буде здійснювати спеціально створена компанії DTEK International Ltd.