2012-12-04

Для розробки Нещерівського родовища піску виділено земельну ділянку

28 листопада 2012 року Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки».

Цим нормативно-правовим актом передбачається надати дозвіл публічному акціонерному товариству «Аерок Обухів» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2,48 гектара (землі лісогосподарського призначення (ліси), що перебуває у постійному користуванні державного підприємства «Київське лісове господарство» для розробки Нещерівського родовища піску. Ділянка розташована за межами населених пунктів на території Обухівського району Київської області. У подальшому її буде передано в оренду на строк дії спеціального дозволу на користування надрами від 22 січня 2009 р. № 4869.

Прийняття цього розпорядження забезпечить додаткові надходження коштів до місцевого і державного бюджетів за рахунок податків та зборів від діяльності підприємства, створить нові робочі місця та позитивно вплине на соціально-економічний розвиток регіону.

Урядовий портал