2017-03-13

Держгеонадра оголосила відкритий конкурс на посаду гендиректора ДП «Укргеофізика»

Державна служба геології та надр України оголосила конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора Державного геофізичного підприємства «Укргеофізика». Претенденти на цю посаду мають змогу подати документи до 10 квітня. Конкурс буде відкритий, тому до участі в ньому запрошуємо громадськість та журналістів. Зазначимо, «Укргеофізика» - це найбільше підприємство з проведення геофізичних робіт на нафту, газ та інші види корисних копалин в Україні.

Претендентами на посаду гендиректора «Укргеофізики» можуть бути лише громадяни України з вищою освітою, бажано геологічною. Охочі взяти участь у цьому конкурсі повинні мати щонайменше 5 років стажу на керівних посадах.

«Учасники конкурсу мають подати свої пропозиції щодо управління підприємством. Це може бути стратегічне бачення розвитку «Укргеофізики» з планом реформування на перший рік. Нам важливо також зрозуміти, яким чином учасники конкурсу хотіли б підвищити конкурентоспроможність та залучити інвестиції для цього підприємства», – пояснюють у Держгеонадрах.

Усі вимоги для конкурсного відбору зазначені у довідці. Документи Держгеонадра приймає до 10 квітня. До участі у відкритому конкурсі на цю посаду запрошуємо громадськість та журналістів. Дату та час його проведення буде повідомлено згодом.

Зазначимо, ДП «Укргеофізика» виконує дослідження із застосуванням широкого комплексу геофізичних методів в основних геологічних регіонах України, а також за кордоном. Найбільший обсяг геофізичних робіт займають сейсморозвідка та геофізичні дослідження в свердловинах. З використанням матеріалів цього підприємства відкрито понад 300 родовищ різних видів корисних копалин.

Довідка:

1.    Для участі в конкурсному відборі претендент особисто подає та/або надсилає електронною поштою комісії:
- заяву; 
- належним чином завірену копію документа, що посвідчує особу;
- належним чином завірену копію трудової книжки або документів, що засвідчують досвід роботи;
- належним чином завірену копію документа про вищу освіту; 
- біографічну довідку (резюме); 
- згоду на обробку персональних даних;
- рекомендації та інші документи на його розсуд.
2. Вимоги до претендентів: 
громадянство України, повна вища освіта (переважно геологічного спрямування), стаж роботи на керівних посадах не менше 5 років, володіння державною мовою.
3. Претенденти, допущені до участі в конкурсному відборі, є його учасниками.
4. Учасники конкурсного відбору подають пропозиції з управління підприємством - конкурсні пропозиції.
Конкурсна пропозиція, що розробляється на підставі фактичних показників фінансово-господарської діяльності, може містити проект стратегічного плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу, в якому передбачаються:
детальний першочерговий план реформування підприємства протягом одного року;
заходи з виконання завдань та результати аналізу можливих ризиків, а також з поліпшення техніко-економічних та фінансових показників підприємства, підвищення його конкурентоспроможності;
обсяг надходження коштів до бюджетів;
пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку підприємства;
пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників фінансово-господарської діяльності.
5. Інформацію щодо дати та часу проведення конкурсу буде оприлюднено додатково.

Документи приймаємо до 10 квітня за адресою: м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16, кімната 325/2, телефон для довідок - 456-34-76, електронна пошта: [email protected]