2017-10-23

Burisma Group представила Україну на Annual Technical Conference and Exhibition 2017

Міжнародна енергетична група Burisma взяла участь у заході Annual Technical Conference and Exhibition (ATCE), організованому Товариством інженерів нафтогазової промисловості SPE (Society of Petroleum Engineers, SPE).

Цього року захід був проведений 9-11 жовтня в Henry B.Gonzalez Convention Center в Сан-Антоніо (Техас, США). В рамках програми відбулися виставка сучасного обладнання, дводенні навчальні курси та технічні сесії. Технічні сесії проводилися з семи дисциплін: завершення свердловин (Completions); буріння (Drilling); здоров’я, безпека, захист навколишнього середовища та соціальна відповідальність (Health, Safety, Environmental and Social Responsibility); управління та інформація (Management and Information); видобуток (Production and Operations); проекти, виробництво та будівництво (Projects, Facilities and Construction), а також – характеристики резервуарів та динаміка (Reservoir Description and Dynamics). Основними спонсорами заходу стали Saudi Aramco, Baker Hughes, Schlumberger, Kuwait Petroleum Corporation, Weatherford та інші. У виставці взяли участь близько 400 компаній. На розгляд під час сесій було запропоновано 2521 технічний документ – це найбільша кількість за всю історію проведення заходу. Всього були присутні учасники з 50 країн.

Товариство інженерів нафтогазової промисловості (SPE) – міжнародна некомерційна професійна організація технічних фахівців нафтової та газової промисловості. Основною метою товариства є накопичення та поширення знань в галузі розвідки та видобутку газу та нафти, а також розвиток суміжних технологій. Членами SPE є більше 168 тис. чоловік (у тому числі понад 68 тис. студентів) зі 144 країн. Найважливішим ресурсом SPE є електронна бібліотека OnePetro, яка налічує понад 165 тис. технічних статей.

Burisma Group на ATCE-2017 представляв СЕО компанії – Ріхард Білий.

«У наш час навчання та освоєння нових технологій є необхідними конкурентними умовами для будь-якої галузі, газовидобувна промисловість – не виключення. Знання – найцінніший актив. Burisma є однією з найбільш інноваційних компаній в Україні, адже ми працюємо не лише над технічним забезпеченням виробництва, а й навчальною складовою», – зазначає СЕО Burisma Group Ріхард Білий.

За словами Ріхарда Білого, в рамках заходу всі нафтогазові компанії проводили технічні консультації з використання обладнання та технологій, які можуть запропонувати. Також була можливість поспілкуватися з фахівцями компаній-виробників нафти та газу.

«Для нас користь таких заходів полягає, перш за все, у можливості підвищити рівень технічної компетентності фахівців Burisma Group, отримати найактуальнішу галузеву інформацію з перших рук, встановити контакти з постачальниками обладнання та послуг,  аби в подальшому впроваджувати нові знання знання та технології у виробничий процес Burisma Group», – говорить Ріхард Білий.