2021-09-24

АНОНС: VI Міжнародна виставка MiningWorld Ukraine 2021

Ми навчилися існувати в умовах пандемії. Проте жодна онлайн платформа не замінить активну комунікацію, зустрічі віч-на-віч, тематичні засідання фахівців та обмін досвідом.

Запрошуємо відвідати VI Міжнародну виставку MiningWorld Ukraine 2021.

Дата: 5 -7 жовтня 2021 року

Локація: Запоріжжя, вул. Перемоги 70Б, ВЦ “Козак Палац”

MiningWorld Ukraine має статус авторитетного майданчику для презентацій новітніх технологій гірничодобувного комплексу країни. Це місце зустрічі виробників та замовників, науково-технічної спільноти та бізнесу з усіх гірничопромислових регіонів країни та зарубіжжя, тут дотримуються усіх карантинних вимог.

На виставці будуть представлені:
● сучасне програмне забезпечення міжнародного рівня
● технології пошуку, розвідки, видобутку корисних копалин
● кар'єрна спецтехніка і обладнання
● будівельні технології в гірничій справі
● та багато іншого

K-MINE є почесним учасником та інформаційним партнером Виставки.

K-MINE - інноваційне програмне забезпечення для всіх етапів гірничого виробництва. Вирішує задачі від тривимірного моделювання родовищ і оцінки їх запасів до планування, проєктування, керування гірничими роботами та якісними показниками продукції на підприємствах з відкритим та підземним способами видобутку.

Наші технічні фахівці на прикладі успішно реалізованих кейсів поділяться досвідом цифровізації виробництва за допомогою K-MINE, що суттєво підвищує ефективність виробничих процесів і безпеку ведення гірничих робіт, знижує собівартість видобутку корисних копалин, а також збільшує рентабельність виробництва в цілому.

На нашому стенді можна отримати як професійну консультацію з питань цифровізації Вашої компанії, так і унікальну можливість самостійно протестувати функціональні можливості K-MINE.

Чекаємо на зустріч!

Інформація про виставку http://www.miningworld.com.ua/uk-UA/
Інформація про професійне програмне забезпечення https://k-mine.com/ru/