2017-12-12

Анонс: Укргазвидобування запрошує існуючих та потенційних постачальників на щорічну конференцію

Шановні колеги!

ПАТ "Укргазвидобування" запрошує Вас взяти участь у щорічній конференції для постачальників, яка відбудеться 19 грудня 2017 року у приміщенні Торгово-промислової палати України за адресою: м.Київ, вул. Велика Житомирська, 33.  Час проведення конференції 13:30-18:00.

Вже третій рік поспіль товариство збере представників існуючих та потенційних підрядних компаній для ознайомлення з виробничими планами на 2018 рік та подальші роки, технічними політиками на наступні декілька років, а також із важливою інформацією у сфері здійснення закупівель.

Ця зустріч міститиме наступні тематичні блоки, а саме:

1. Потреби ПАТ "Укргазвидобування" в послугах підрядників у сфері видобутку, зокрема бурових підрядників, внутрішньо-свердловинне обладнання, бурове та лабораторне обладнання, обладнання у сфері інтенсифікації видобутку, капітального ремонту свердловин, інші послуги в сфері видобутку.

2. Потреби ПАТ "Укргазвидобування" в послугах та обладнанні, що пов'язані з наземною інфраструктурою: підготовка та транспортування вуглеводнів, експлуатація ДКС, капітальне будівництво, автотранспортна та спеціальна техніка тощо.

3. Потреби ПАТ "Укргазвидобування" в послугах та обладнанні, що пов'язані з геологорозвідувальними роботами;

4. Потреби ПАТ "Укргазвидобування" в послугах, обладнанні та програмному забезпеченні, що пов'язані із процесом розробки родовищ.
5. Потреби ПАТ "Укргазвидобування" в послугах та обладнанні, що пов'язані з випуском нафтопродуктів та комерційною діяльністю.

Заявки на участь у заході приймаються за адресою електронної пошти [email protected]. Довідки за тел. 044 4612906.

Звертаємо Вашу увагу, що кількість учасників обмежена, тому від однієї компанії передбачена участь одного учасника. Участь у заході зможуть ті 180 учасників, які зареєструвалися першими.

Детальну програму заходу буде розміщено на сайті ugv.com.ua пізніше.

З повагою,
Департамент закупівель ПАТ Укргазвидобування