2015-03-25

Анонс: Прес-конференція «Екологічний туризм в Україні – перспективні новинки туристичного ринку»

26 березня 2015 року відбудеться прес-конференція «Екологічний туризм в Україні – перспективні новинки туристичного ринку».

Вперше національні природні парки України стануть учасниками спеціалізованої експозиції «Екологічний туризм та національні природні парки України» на міжнародній туристичній виставці UITT-2015 «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм», яка відбудеться з 25 по 27 березня ц.р. у місті Києві.

Екотуризм і активний відпочинок, які є одними з найпопулярніших видів у світі, в останні роки інтенсивно розвиваються в Україні і сформувалися у окремий напрямок, який з кожним роком збільшує кількість своїх прихильників. В нашій країні є величезний потенціал для їх розвитку. Адже ми маємо унікальні природні багатства та дивовижні ландшафти, які на території наших національних природних парків здебільшого збереглися краще, ніж в інших країнах Європи. Крім того, екотуризм це не лише відвідування природоохоронних територій, а й спілкування з працівниками заповідної справи, які доносять цікаву інформацію до відвідувачів. Це також знайомство з живою етнічною культурою різних регіонів країни.

Поширення екотуризму в Україні сприяє сталому розвитку територій, тому що дає змогу залучати отримані від туристів кошти на підтримку природно-заповідного фонду та активізує місцеві громади. А після відвідування національних природних парків туристи й самі стають активістами заповідної справи, волонтерами у збереженні природи.

Території національних природних парків та прилеглі до них вимагають особливої уваги, організаційної підтримки та промоції.     

Під час прес-конференції можна ознайомитися з основними видами екологічного туризму в Україні, інноваційними напрямками його розвитку.

Місце проведення прес-конференції: Міжнародний виставковий центр,
м. Київ,  Броварський проспект, 15, павільйон 2, зал 9.

Час проведення: 13.30 –14.30.

Акредитація за тел.: 067 506 80 39, Сергій Підмогильний.