2017-05-23

Анонс: 7-9 листопада відбудеться XV міжнародний водний форум AQUA UKRAINE - 2017

7-9 листопада  у м . Київ (Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна")  відбудеться XV міжнародний водний форум AQUA UKRAINE.

Організатор - ТОВ "Міжнародний виставковий центр", за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово‑комунального господарства України, Міністерства екології та природніх ресурсів України, Державного агентства водних ресурсів України, Асоціації "Питна вода України", Messe Berlin GmbH.

 

QUA UKRAINE - 2017 - це схвалений UFI і вже традиційний щорічний Міжнародний водний форум, який проводиться за Розпорядженням Кабінету Міністрів України з метою впровадження світових стандартів і передових досягнень у водному господарстві України.

Будучи єдиним міжнародним спеціалізованим заходом в Україні для професіоналів водної галузі, виставка AQUA UKRAINE гостинно збирає під дахом МВЦ найсучасніші водні технології, розробки, продукцію, обладнання, матеріали, товари та послуги, і щорічно стає майданчиком для дискусій серед фахівців водної галузі з урядового, громадського, наукового, промислового та ділового сектора України, ближнього і далекого зарубіжжя.

Детальніше.