2019-04-23

23-24 травня відбудеться міжнародна конференція Carpathian Oil & Gas Conference 2019

За інформацією Консалтингової компанії EXPRO, у Львові 23-24 травня пройде міжнародна конференція щодо видобутку нафти та газу Carpathian Oil & Gas Conference 2019 (COGC2019). Захід відбудеться у Grand Hotel (5 зірок), просп. Свободи, 13.

Традиційно конференція об‘єднає фахівців компаній з країн Карпатського регіону: України, Польщі, Угорщини, Словаччини, Чехії, Румунії та Австрії, а також з інших країн.

Розвиток нафтогазової галузі та впровадження нових технологій видобутку, інтенсифікації та ремонту/відновлення свердловин – головні теми першого дня COGC2019. 

Сarpathian Oil & Gas Conference піднімає актуальні для галузі питання: отримання ліцензій, геологічне вивчення, буріння та роботи на свердловинах: ГРП, колтюбінг, снабінг, відновлення свердловин, забурка бокових стовбурів. Для обговорення та презентації сучасних технологій перед видобувними компаніями Львів відвідають найтехнологічніші українські та закордонні бурові та сервісні компанії. Головна мета заходу – нові знайомства та отримання досвіду по технологіях», - заявив директор EXPRO Consulting Геннадій Кобаль.

Наступною важливою темою роботи галузі є реалізація вуглеводнів. Другий день конференції буде присвячений газовому ринку, який сьогодні динамічно змінюється. Ukrainian Gas Market 24 травня стане майданчиком для діалогу професіоналів ринку, обсяг якого сумарно становить близько 200 млрд грн.

Детальніше.