2019-05-13

Academy DTEK визнали одним із найкращих корпоративних університетів світу

Academy DTEK стала переможцем конкурсу найкращих корпоративних університетів світу – Global CCU Awards 2019. Українська освітня бізнес-платформа визнана №1 в номінації «Корпоративна відповідальність». Нагородження премією відбулося в Бразилії.
Academy DTEK визнали одним із найкращих корпоративних університетів світу

Перемогу Academy DTEK присуджено за напрямок діяльності з підвищення якості освіти співробітників державних органів та установ. Academy DTEK вже співпрацює з 27-ма державними установами, серед яких Національний банк України, Міністерство інфраструктури України, Міністерство енергетики України, Київська міська держадміністрація та інші. Academy DTEK розробила та викладає спеціальні тренінгові програми для їх працівників, спрямовані на розвиток професійних та особистих компетенцій. На сьогодні навчання в академії вже пройшли більше 3,4 тис. співробітників держструктур.

«Визнання діяльності Academy DTEK на міжнародному рівні підкреслює важливість та унікальність цього проекту для країни. Реалізуючи його, ми ставимо за мету зробити внесок у нову якість підготовки фахівців, від яких сьогодні залежить успішна реалізація реформ, перезавантаження економіки, підвищення стандартів життя. Стратегія Academy DTEK передбачає продовження розвитку цього напряму: залучення ще більшої кількості учасників навчальних програм з державних відомств найважливіших галузей. Ми відкриті до співпраці з усіма, хто поділяє наші цінності та прагне втілювати якісні зміни в країні», – зазначив Олександр Кучеренко, директор зі сталого розвитку ДТЕК.

Разом з Academy DTEK переможцями премії в 2019 році стали такі міжнародні компанії, як Airbus, Infosys, SAP. До складу журі, які визначали переможців, увійшли керівники корпоративних університетів Microsoft, Siemens, ArcelorMittal, Danone та інших провідних компаній світу.

Global CCU (Глобальна асоціація корпоративних університетів) створена в 2005 р. і об'єднує корпоративні університети провідних компаній з понад 50-ти країн світу. Academy DTEK – єдиний представник України в Global CCU.

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.