2020-05-29

19-та Міжнародна конференція «Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти» пройшла в режимі онлайн

Успішно завершилась 19-та Міжнародна конференція «Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти». У цей непростий час Українська наукова конференція стала однією з перших, яка пройшла в онлайн-форматі.

З 11 по 14 травня Конференція пройшла з дотриманням всієї наукової програми, з 158 доповідей відбулися 156, що навіть для традиційних конференцій є найвищим показником. У конференції були і неформальне спілкування колег з різних країн під час тренувальних сесій і перерв основних засідань, і бурхливі обговорення доповідей, і цікаві питання.

Самим наповненим днем стало 12 травня, коли в Зал 1 заходили більше 300 учасників. Всього за дні конференції зафіксовано 1200 унікальних відвідувачів нашого сайту www.eage.in.ua, більше 10000 переглянутих сторінок за дні конференції. Загальна кількість учасників конференції понад 350, що значно перевищує відвідуваність конференцій минулих років.

Для подальших заходів, що будуть організовані Європейською асоціацією геовчених та інженерів в Україні, ми також запропонуємо учасникам можливість брати участь в конференції у режимі онлайн, що збільшить як кількість доповідей так і загальну кількість учасників.

Цього року ще планується три подібних заходи, перши два з яких будуть організовані нашим університетом:

Second EAGE Workshop on assessment of landslide hazards and impact on communities, що пройде з 8 по 11 вересня в Києві;

XIV International Scientific Conference “MONITORING OF GEOLOGICAL PROCESSES AND ECOLOGICAL CONDITION OF THE ENVIRONMENT”, відбудеться також в Києві з 10 по 13 листопада;

INTERNATIONAL CONFERENCE OF YOUNG PROFESSIONALS «GEOTERRACE-2020», що буде проведена у Львові 7-9 грудня.