2020-06-03

На засіданні профільного Комітету буде розглянуто законопроект 3490 щодо децентралізації повноважень у сфері надрокористування

Сьогодні відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування. Про це йдеться у повідомленні на веб-сайті профільного Комітету

На порядку денному серед іншого планується розгляд проекту Закону про внесення змін до Кодексу України про надра щодо децентралізації повноважень у сфері надрокористування та надання органам місцевого самоврядування повноважень із забезпечення ефективного використанню природно-сировинного потенціалу (реєстр. № 3490 від 15.05.2020), внесений народним депутатом  України Колихаєвим І.В.

Засідання Комітету з питань екологічної політики та природокористування відбудеться 03.06.2020 року о 15:30 (вул. Шовковична, 4, к. 306).

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до проекту Закону України про внесення змін до Кодексу України про надра щодо децентралізації повноважень у сфері надрокористування та надання органам місцевого самоврядування повноважень із забезпечення ефективного використанню природно-сировинного потенціалу.