2019-09-11

АНОНС: VI Міжнародна науково-практична конференція «Надрокористування в Україні. Перспективи інвестування»

У період з 8 по 11 жовтня у м. Трускавець проходитиме VI Міжнародна науково-практична конференція «Надрокористування в Україні. Перспективи інвестування». Щорічно конференцію відвідують понад 300 професіоналів галузі. 

У конференції серед інших візьмуть участь фахівці K-MINE із доповідями «Оптимізація кінцевих контурів кар'єра для виконання геолого-економічної оцінки» і «Формування стратегії управління бортовим вмістом корисних компонентів на основі блокових моделей в K-MINE».

Необхідність цифрової трансформації гірничодобувних підприємств є однією з найактуальніших тем на сьогодні. Програмне забезпечення K-MINE дозволяє створювати віртуальну копію підприємства. Використання імітаційного моделювання дозволяє не тільки управляти технологічними і бізнес-процесами, а й визначати ефективний варіант управлінських рішень з точки зору оптимізації як ресурсів, так і часу. Таким чином, цифровізація гірничодобувних підприємств з K-MINE дозволяє підвищити обсяг видобутку корисних копалин, знизити собівартість видобутку та збільшити рентабельність виробництва в цілому.

Детальніше по конференцію - за посиланням.