2015-11-16

Результати роботи Робочої групи Держгеонадр України

Проведено засідання Робочої групи Держгеонадр України з перегляду наявної нормативно-правової бази у сфері геологічного вивчення та раціонального використання надр.

На зазначеному засіданні було розглянуто проекти нормативно-правових актів, спрямованих на дерегуляцію господарської діяльності у сфері геологічного вивчення та раціонального використання надр:

- проект Закону України «Про внесення змін до статті 21 Кодексу України про надра»;
- проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 30 травня 2011 р. № 594 і від 30 травня 2011 р. № 615 та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України»;
- проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами» (щодо виключення погоджень Держгірпромнагляду);
- проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку погодження та видачі дозволів на спеціальне водокористування».

Протокол засідання робочої групи державної служби геології та надр України з перегляду наявної нормативно-правової бази у сфері геологічного вивчення та раціонального використання надр.