2011-06-01

Оголошення про проведення Держгеонадра України установчих зборів для утворення громадської ради

З метою забезпечення відкритості діяльності Державної служби геології та надр України, підтримання постійного діалогу з громадськістю, врахування громадської думки у процесі формування та реалізації державної політики у сфері геологічного вивчення та раціонального використання надр при Держгеонадра України створюється Громадська рада.

1 липня 2011 року о 12 годині у Державній службі геології та надр України відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради. Збори відбудуться за адресою: м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» для участі в установчих зборах до ініціативної групи необхідно подати:

  • заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства;
  • рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
  • біографічну довідку делегованого представника інституту громадянського суспільства;
  • копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;
  • інформацію про    результати діяльності інституту   громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Заяви на участь в установчих зборах приймаються до 20 червня 2011 року. Матеріали подавати у паперовому вигляді на адресу: 03057, м.Київ, вул. Ежена Потьє, 16, кім. 302 та в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected].

Державна служба геології та надр України