2020-02-07

Дмитро Мордовенко увійшов до складу Правління ПАТ «Укрнафта»

ПАТ «Укрнафта» повідомляє про призначення Дмитра Мордовенка на посаду Заступника Голови Правління, Виконавчого Віце-Президента з реалізації стратегії та розвитку бізнесу.

Він має багаторічний досвід роботи у нафтогазовій галузі та у стратегічному консалтингу. Зокрема, обіймав низку керівних посад у ТНК-ВР та працював керівним партнером у Центральній та Східній Європі консалтингової компанії PwC Strategy& (колишня Booz&Co.). Крім того, він має досвід роботи у диверсифікованих холдингах, де управляв інвестиціями та очолював портфельні компанії.

Дмитро Мордовенко закінчив Харківський національний університет, одержав ступінь магістра в Університеті Екзетера (Велика Британія) і ступінь МВА бізнес-школи INSEAD (Франція).

На посаді заступника Голови Правління та Виконавчого віце-президента Дмитро відповідає за підготовку та імплементацію стратегічних ініціатив і довготермінових планів розвитку «Укрнафти», управління поточними та реалізацію нових проектів спільної діяльності, управління інвестиціями та проектами трансформації.

Олег Гез, в.о. Голови Правління ПАТ «Укрнафта», сказав: «Ми раді, що Дмитро Мордовенко прийняв рішення приєднатися до управлінської команди «Укрнафти». Виклики, які стоять перед ним та його командою, вкрай непрості, однак кожен виклик містить можливість і величезний потенціал. Ми переконані, що знання та багаторічний досвід Дмитра дасть змогу нашій компанії зростати і досягати високих показників ефективності бізнесу».

У свою чергу, Дмитро Мордовенко відзначив: «Укрнафта» - цінний актив країни, важливий чинник енергетичної незалежності України. Одне із ключових завдань для нас – забезпечити стабілізацію і зростання видобутку, утвердити компанію як сучасний і прогресивний бізнес, орієнтований на світові зразки нашої галузі. Впевнений, що злагоджена командна робота дає всі шанси досягти поставлених цілей».