Відокремленому підрозділу «Львівська геологорозвідувальна експедиція» ДП «Західукургеологія» виповнилось 80 років

За ці роки завдяки самовідданій праці геологів на території Західних областей України відкрито і розвідано багато родовищ кам’яного вугілля, самородної сірки, кам’яної солі, будівельних матеріалів, мінеральних вод. Розвідані водозабори для водопостачання багатьох міст і селищ західних областей України  Також експедиція проводила геолого-зйомочні роботи різних масштабів, глибинне картування, вивчення екзогенних геологічних процесів геологорозвідувальні роботи на золото, мідь, фосфорити, тематичні роботи та інші.

Привітання опубліковано на сайті ДП "Західукргеологія": "Не зважаючи на те, яка ситуація в країні, які проблеми вона створює для геологів, наявні труднощі, працівники експедиції продовжують працювати на благо України. Основними напрямками робіт є розвідка та буріння пошуково-розвідувальних гідрогеологічних свердловин на воду, що вирішує проблему водопостачання шкіл та лікарень міст Львівської та Чернівецькій області. Збільшуються обсяги геологорозвідувальних робіт на будівельні матеріали, лабораторні роботи  та інші.

На цій час в експедиції залишилось 25 працівників, але поступово колектив збільшується, приймаються нові працівники.

На довгому, романтичному, але водночас і тернистому шляху вивчення природних багатств  працювали і працюють  багато  працівників різного фаху: геологів, буровиків, працівників лабораторій, різних служб без яких неможливо виконання геологічних досліджень, справжніх фахівців улюбленої справи. Їх тисячі. Ми пишаємося досягненнями наших працівників.

Від  імені керівництва та профспілкового комітету вітаємо всіх працівників та ветеранів з 80-річчям створення експедиції!!

Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, благополуччя, побільше оптимізму та впевненості у подоланні всіх негараздів сьогодення, миру , радості та творчої наснаги! 

На честь цього чудового свята колектив  вирішив задонатити  на придбання дронів для Збройних Сил України,  а святкову зустріч провести після Перемоги.

Віримо в нашу Перемогу, в наших воїнів!
Слава Україні! Героям слава!

Начальник ВП «ЛГРЕ» Олег Рогаль
Голова профкому Людмила Миронова"