Поновлено дію чотирьох спеціальних дозволів на користування надрами

Наказом Держгеонадр № 386 від 27.08.2024 р. та враховуючи пропозиції Робочої групи з питань надрокористування (протокол від 27.08.2024 № 2024-37) поновлено дію спеціальних дозволів на користування надрами згідно з Додатком до наказу:

АТ «Коростенський карʼєр» на видобування граніту на Коростенецькому родовищі в Житомирській області (кінцевий бенефіціар – Наумець Ігор Володимирович);

АТ «Малинський каменедробильний завод» на видобування граніту на Пинязевицькому родовищі Житомирської області (кінцевий бенефіціар – Елена Калпа);

ПрАТ «Пинязевицький карʼєр» на видобування граніту, анортрозиту, габро, монцоніту на двох ділянках родовища Пинязевицьке 2 Житомирської області (кінцевий бенефіціар – Елена Калпа).

Наказ може бути оскаржений до відповідного окружного адміністративного суду у строки, передбачені статтею 122 Кодексу адміністративного судочинства України. Подання позову, а також відкриття провадження в адміністративній справі не зупиняють дію оскаржуваного наказу, якщо суд не застосував відповідні заходи забезпечення позову, які передбачені статтею 151 Кодексу адміністративного судочинства України.