2021-02-08

«Зелені» рішення YASNO зменшують кількість викидів СО2

Як повідомляє пресслужба ДТЕК, до якої відноситься проєкт YASNO, постачальник підтримує запровадження Європейських зелених угод (Green Deal) в Україні та перехід до циркулярної економіки.

Наразі продукти і послуги «зеленого» постачальника YASNO допомагають клієнтам скорочувати кількість викидів вуглецю сумарно на 300 тисяч тон за рік, запевняє компанія.

Компанія запевняє, що ключову роль у цьому відіграє напрямок YASNO Efficiency. Керівник департаменту з маркетингових комунікацій та зв’язків із громадськістю YASNO Лілія Середа розповіла, що 80 реалізованих проєктів на українських металургійних і гірничодобувних підприємствах сприяють зменшенню кількості викидів на 140 тисяч тон СО2 щороку. 

Серед пропозицій YASNO для приватних клієнтів:

- Енергоефективні набори YASNO Smart, що дозволяють заощаджувати до 50 % витрат на електроенергію вдома, і при цьому знижують кількість викидів на 45 тисяч тонн на рік.
- YASNO виробляють електроенергію на приватних сонячних станціях у понад 5000 домогосподарств, чим скорочують викиди СО2 на 123 тисячі тонн щорічно.
- Зарядки мережі YASNO E-Mobility заряджають електромобілі в Києві та на трасах у напрямку Львова, Одеси, Полтави, що за рік скорочує викиди CO2 на 380 тонн.