2016-10-04

Завершено ІІІ міжнародну науково-практичну конференцію “Геоінформаційні технології у територіальному управлінні”

Як повідомили  Geonews.com.ua  «ЕСОММ Со», 15-16 вересня 2016 року в ОРІДУ НАДУ при Президентові України на кафедрі управління проектами пройшла ІІІ міжнародна науково-практична конференція “Геоінформаційні технології у територіальному управлінні”, співорганізаторами якої виступили: Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕСОММ Со» (м. Київ), підприємство «Есрай Україна», дистриб’ютор корпорації Esri (м. Київ) тощо.

На конференції було зареєстровано понад 120 учасників.

Основною метою конференції було наукове обговорення перспектив використання геоінформаційних технологій в управлінні територіальним розвитком та розроблення практичних рекомендацій щодо інформаційно-аналітичної підтримки прийняття рішень на рівні регіональних і місцевих органів влади, підприємств різних галузей економіки з метою розвитку ресурсного потенціалу територій.

Особливу увагу під час проведення конференції приділено наступним концептуальним напрямкам: пріоритетам та перспективам системного використання інструментів геоінформаційного моделювання і проектування в територіальному управлінні; прикладним аспектам використання технологій геоінформаційних систем в регіональному управлінні і територіальному плануванні; використання геоінформаційних технологій у навчальному процесі. 

Детальніше - за посиланням.