2011-06-14

В рамках підписання договору про співпрацю делегація Держгеонадра на чолі з Едуардом Ставицьким планує з робочим візитом відвідати Італію на запрошення компанії ENI S.p.A

Протягом дводенного візиту, 16-17 червня фахівці Державної служби геології та надр України планують відвідати центральний офіс ENI в Сан-Донато, Міланезе та зустрітися з представниками Saipen , що виконує операції геологорозвідки та видобутком нафти та газу як на суші, так і на морі та є афільованою компанією ENI.

Також делегація має намір відвідати лабораторію та кімнату 3-D-візуалізації для перегляду презентації розробки нетрадиційних вуглеводнів компанією ENI.

Також програма візиту передбачає проведення зустрічі в офісі відділу експлуатації ENI в Равені та відвідання морських платформ. Завершальним етапом поїздки мають стати переговори про майбутню співпрацю ENI та НАК «Надра України».

ENI S.p.A. – італійська нафтова та газова компанія, заснована в 1953 році. Компанія веде діяльність в 70 країнах світу та має ринкову капіталізацію – 97,53 млрд. євро.

Державна служба геології та надр України