2020-12-02

УкрГазВидобування замовить облаштування Святогірського родовища

УкрГазВидобування замовить будівництво установки комплексної підготовки газу на період дослідно-промислової розробки Святогірського газоконденсатного родовища. Очікувана вартість послуги - 84,6 млн грн (з ПДВ). Про це сповіщається у повідомленні порталу Prozorro від 27 листопада. 

Звернутися за роз’ясненням щодо закупівлі можна до 18 грудня, після чого буде оголошено дату аукціону.

Кінцевий строк подання пропозицій на участь у тендері – 28 грудня 2020р.

Загальний строк виконання робіт не більше 150 календарних днів з дати підписання договору.

За даними тендерної документації, всі роботи згідно технічного завдання та проектної документації будуть виконуватися «під ключ».

Разом з тим, передбачені будівельно-монтажні, пусконалагоджувальні роботи та поставку і укомплектування об‘єкту закупівлі необхідними матеріалами та устаткуванням, згідно з проектно-кошторисної документації по об‘єкту «Облаштування Святогірського ГКР. Будівництво установки комплексної підготовки газу (УКПГ) на період дослідно-промислової розробки Святогірського ГКР та нове будівництво газопроводу-підключення від УКПГ Святогірського ГКР до магістрального газопроводу «Шебелинка-Слов'янськ» в Ізюмському р-ні Харківської області. Монтаж систем АСК ТП, КВПтаА, ВС, СПЗ, Вузли виміру витрат газу».