2018-07-24

Укргазвидобування провело круглий стіл з українськими та міжнародними сервісними підрядниками

23 липня відбувся круглий стіл «Укргазвидобування – локомотив розвитку ринку сервісних послуг для нафтогазової галузі України» за участі представників українських та міжнародних компаній, що надають нафтогазові сервісні послуги.

Протягом трьох років кропіткої роботи з реалізації Програми 20/20 Укргазвидобування значно вплинуло на розвиток вітчизняного ринку нафтогазових сервісних послуг, ставши компанією, яка однією з перших почала залучати світових лідерів ринку до роботи в Україні.

На круглому столі керівництво УГВ та представники сервісних компаній мали можливість обговорити результати вже реалізованих проектів та почати планувати співпрацю у майбутніх періодах та спільних проектах з розвитку українського сервісного ринку.

Олег Прохоренко, Голова Правління АТ «Укргазвидобування» у своєму вступному слові подякував партнерам за спільну працю щодо досягнення енергонезалежності країни.

Юрій Нагорняк, директор з видобутку АТ «Укргазвидобування» розповів про шляхи реалізації Програми 20/20 та потреби у сервісних послугах та новій техніці на майбутні періоди.

Презентація Нагорняка Ю. М. доступна за посиланням.

Крім того, Михайло Падучак, начальник департаменту буріння АТ «Укргазвидобування» зазначив, що УГВ вже успішно реалізовує програму нарощення обсягів буріння із зовнішніми буровими підрядниками та впроваджує нові підходи у виробничих процесах.

Презентація Падучака М. М. доступна за посиланням.

Також на заході виступили Роман Опімах, виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній України, Віталій Вітрик, генеральний директор ТОВ «НТП «Бурова техніка», Наталія Рудевич, директор ТОВ «Везерфорд Україна», Михайло Устянник, директор ТОВ «Такром Україна», Віктор Дядечко, директор ТОВ «Спецмехсервіс»,  Василь Волошинський, директор Pilot Drilling Technologies, LLC, Руслан Ільницький, технічний директор ТОВ «БЕК «ТЕХНІКС», Ігор Круляк, директор CROSCO Integrated Drilling & Well Services Co., Ltd., Сергій Кузуб, головний інженер Белоруснефть ТОВ «Сервіс Ойл», Jiao Chaoguang, general Manager LLC Beiken Energy Ukraine та представники ПП «УСБК-1».