2007-08-28

Україна. Затверджено Перелік назв посад і професій виконавців ГРР

1 серпня 2007 р. Міністр охорони навколишнього природного середовища Василь Джарти підписав наказ N 377 Про затвердження Переліку назв посад і професій виконавців геологорозвідувальних робіт, їх посадових окладів і тарифних ставок та Порівняльної таблиці посад інженерно-технічних працівників та професій робітників, передбачених в розділах Збірника укрупнених кошторисних норм, і переліком назв посад і професій. Наказ видано з метою розрахунку кошторисної вартості геологорозвідувальних робіт, які виконуються за рахунок коштів державного бюджету. Згідно з наказом Міністр розпорядився:

1. Затвердити Перелік назв посад і професій виконавців геологорозвідувальних робіт, їх посадових окладів і тарифних ставок та Порівняльну таблицю  посад інженерно-технічних працівників та професій робітників, передбачених в розділах Збірника укрупнених кошторисних норм, і переліком назв посад і професій.

2. Державній геологічній службі у місячний термін забезпечити тиражування та розповсюдження Переліку і Порівняльної таблиці серед геологічних підприємств, які виконують роботи за бюджетними програмами Мінприроди.

3. УкрДГРІ забезпечити проведення щорічного моніторингу посадових окладів і тарифних ставок та підготовку, в разі потреби, змін до них.

Контроль за виконанням наказу покладено на першого заступника Міністра Сергія Глазунова.

GEOnews.com.ua