2008-07-08

Україна. Заступник Міністра Дмитро Гурський провів особистий прийом громадян

7 липня 2008 року в Громадській приймальні Мінприроди відбувся особистий прийом громадян за участю заступника Міністра охорони навколишнього природного середовища Гурського Д.С. та начальника Управління комунікацій та зв’язків з громадськістю Гаптара В.М.

Заслуговує на увагу звернення членів Садового товариства «Арсеналець-6» с. Підгірці Обухівського району Київської області, які просили ужити заходів щодо незаконного засипання громадянами-землевласниками озера «Блакитне». Для перевірки цієї інформації та вжиття заходів буде залучено комісію з перевірки дотримання природоохоронного законодавства на чолі з Державною екологічною інспекцією, яка на даний час вже працює на ділянці Конча-Озерна Обухівського району.

Довідково: З метою  забезпечення  реалізації та гарантування закріплених Конституцією України права на звернення, права громадян на участь  в  управлінні  державними  справами,  а  також підвищення  ефективності роботи, у відповідності з Указом Президента України від 07 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», в Мінприроди постійно діє Громадська приймальня міністерства (телефонне спілкування, електронне листування та безпосереднє відвідування) та організовано особистий прийом громадян Міністром охорони навколишнього природного середовища, його першими заступниками та заступниками згідно з графіком, розміщеному на міністерському сайті.

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України