2008-04-09

Україна. З 8 по 11 квітня відбудеться Х Міжнародна виставка-ярмарок «Екологія-2008»

З 8 по 11 квітня 2008 р. в Києві в павільйоні № 23 Експоцентру «Наука» НАН України (вул. Глушкова, 1) відбудеться Х Міжнародна виставка-ярмарок «Екологія-2008».

З 8 – 11 квітня, під час роботи виставки, буде організовано роботу Громадської приймальні Міністерства охорони навколишнього природного середовища України.

Серед заходів, запропонованих Мінприроди, передбачено проведення семінарів на теми: «Моніторинг навколишнього середовища», «Впровадження вимог ратифікованої Верховною Радою України у 1999 році Конвенції про доступ до інформації, участь громадськості у прийнятті рішень та доступ до правосуддя з питань, що стосуються довкілля (Орхуська конвенція) та Протоколу про реєстри викидів та перенесення забруднювачів щодо Орхуської конвенції», «Міжнародна діяльність Мінприроди» тощо. Будуть представлені виставкові експозиції екологічної освіти в системі Мінприроди. Передбачено презентації вимірювальних приладів та технологій в сфері охорони довкілля та інше.

У роботі Міжнародної виставки візьмуть участь структурні підрозділи, територіальні органи, установи та організації Мінприроди України, підприємства та громадські організації природоохоронного спрямування.

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України