2008-07-23

Україна. Визначено лідерів природоохоронної діяльності-2008

22 липня в Торгово-промисловій палаті України у рамках проекту «Екологія та природні багатства України» відбулося нагородження геологів, екологів, природоохоронців та енергетиків.     

Третій рік поспіль триває загальноукраїнська програма «Екологія та природні багатства України». Керівники підприємств отримали по довіднику «Екологія та природні багатства України» і диплом учасника програми «Екологія та природні багатства України».

До конференц-залу Торгово-промислової палати України, де цього року проводили нагородження, приїхали представники як державних, так і приватних підприємств з різних регіонів держави.

Серед інших запрошених на захід представників підприємств, дипломом «Лідер природоохоронної діяльності» нагородили голову Державної геологічної служби Дмитра Мормуля  та голову Державної служби геодезії, картографії та кадастру України Володимира Ткаліча.

Ознайомитись з інформацією про всіх номінантів програми відтепер можна в книзі «Екологія та природні багатства України». Це іміджове видання Українського видавничого консорціуму. В галузевому багатотомнику 2008 року описано організації, фірми, корпорації, представництва – кожне з яких має в своєму арсеналі вже реалізовану екологічну програму. Крім того організатори і самі дипломанти сподіваються на те, що інформація про них в «Екології та природних багатствах України» популяризуватиме діяльність галузі, сприятиме налагодженню взаємовигідної співпраці, розширюватиме ділові контакти, залучатиме інвесторів та буде підтримувати Україну й просуватиме її в міжнародному економічному, науковому і культурному напрямку.

До організаційного комітету увійшли Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Анатолій Семинога, міністр охорони навколишнього природного середовища України Георгій Філіпчук, голови профільних Державних комітетів та агентства земельних ресурсів України, відомі науковці та фахівці.

Продуктивний горизонт