2008-07-23

Україна. Відбулася презентація довідника ПЕК України

Український видавничий консорціум, зокрема видавництво «Новий світ», запросило спеціалістів паливно-енергетичного комплексу до участі в загальноукраїнському проекті «Паливно-енергетичний комплекс України». Проект, який включає презентацію однойменного довідника, задуманий для широкої пропаганди спеціалістів та підприємств ПЕК в суспільстві.

Презентація довідника «Паливно-енергетичний комплекс України» відбулася 22 липня 2008 в року в приміщенні Торгово-промислової палати. У рамках проекту компанії-учасників відзначили дипломами «Провідне підприємство паливно-енергетичного комплексу України».

Дипломи з такою відзнакою отримали ПДРГП «Північгеологія», ДРГП «Донецькгеологія», ДРГП «Причорноморське», Державна комісія України по запасах корисних копалин, Дніпропетровська геофізична експедиція «Дніпрогеофізика», ДП «Бурштин України», ДП Карпатське підприємство геодезії, картографії та кадастру, ДП «Сумигеодезкартографія», нафтогазове видобувне управління «Укрнафтогаз».

Мета другого випуску загальноукраїнського довідника полягає в тому, щоб підвищувати імідж та всебічно сприяти ефективній діяльності паливно-енергетичного комплексу країни на осучаснення галузі. Важливим вважають організатори і розвиток нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії, малої гідро- та теплоенергетики, а також енергозбереження. Поряд з цим є бажання стимулювати не тільки ринкові перетворення у паливно-енергетичному секторі, а й підтримувати вітчизняну науку, а також  відзначати колективи кращих підприємств, організацій та їх керівників.

Структура довідника «Паливно-енергетичний комплекс України» сформована таким чином, щоб легко знайти інформацію з будь-якої сфери діяльності комплексу. У книзі також представлено наукові установи, соціальну сферу та громадські організації, які працюють у галузі.

Продуктивний горизонт