2010-09-27

Україна. Відбудеться конференція «Актуальні проблеми геології, прогнозу, пошуків і оцінки родовищ твердих корисних копалин»

З 27 вересня по 3 жовтня у м. Судак (АР Крим) пройде Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми геології, прогнозу, пошуків і оцінки родовищ твердих корисних копалин. Судацькі геологічні читання ІІ».

Тематика конференції:

• Нові данні й актуальні питання теорії і методології сучасних металогенічних і прогнозних досліджень родовищ алмазів і важливіших металів і неметалів;
• сучасні тенденції у розвитку використання енергозберігаючих та екологічно безпечних технологій переробки мінеральної сировини;
• сучасні геолого-економічні і геолого-екологічні критерії та оцінка ступеню доцільності освоєння родовищ на ранніх стадіях ГРР; методика визначення початкової вартості родовищ.

У рамках конференції заплановано проведення екскурсії на опорні геологічні розрізи юрських, крейдових та палеогенових відкладень на околицях м. Коктебель.

Організатори: Держгеолслужба України, ДКЗ, УкрДГРІ, Кримське відділення УкрДГРІ, «Кіровгеологія», «Південукргеологія», Всеросійський інститут мінеральної сировини.

Контактні особи:

Піддубна Тетяна Дмитрівна тел. (0652) 37-31-35, (050) 360-70-66
Палкіна Олена Юріївна, тел. (0652) 37-31-58, (067) 652-35-75
[email protected]
[email protected]

Продуктивний горизонт