2007-11-05

Україна. Від продажу спецдозволів та надання ліцензій до держбюджету надійшло 150 млн грн

Геологічна діяльність і питання раціонального надрокористування завжди знаходяться під пильною увагою засобів масової інформації як питання, що мають стратегічний характер для економічного розвитку держави. Тому Мінприроди максимально широко та повно висвітлює всі важливі заходи у галузі надрокористування та геологорозвідки, в тому числі питання проведення аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами, повідомляє прес-служба Мінприроди.

Підводячи попередні підсумки, можна констатувати, що за неповні десять місяців 2007 року розмір отриманих від продажу спеціальних дозволів коштів вже склав 150 млн грн. Якщо порівнювати з минулим роком, то за весь 2006 рік було сплачено 118 млн грн. Враховуючи те, що завданням Мінприроди щодо наповнення державного бюджету за рахунок продажу спеціальних дозволів на 2007 рік встановлено план у 150 млн грн, можна прогнозувати його перевиконання.

Мінприроди й надалі буде максимально широко та повно висвітлювати всі важливі заходи в сфері надрокористування та геологорозвідки.

Продуктивний горизонт