2007-11-14

Україна. У числі студентів, яким призначено академічну стипендію КМУ, є майбутні геологи

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 8 листопада 2007 року №970-р студентам вищих навчальних закладів на І семестр 2007-2008 навчального року призначено урядову академічну стипендію. В числі удостоєних цієї стипендії є і студенти навчальних закладів геологічного профілю, а саме: студент 4 курсу Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Тарас Любомирович РОМАНИШИН та студентка 4 курсу Національного гірничого університету (м. Дніпропетровськ) Ольга Дмитрівна ЧУМАЧЕНКО.

Нагадаємо, що згідно з постановою Кабміну від 9 серпня 2001 року №980 «Про заснування академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам вищих навчальних закладів та аспірантам» урядова академічна стипендія заснована з 1 вересня 2001 року.

Призначення  академічної  стипендії  Кабінету  Міністрів України  студентам  здійснюється  двічі  на рік за результатами екзаменаційної сесії протягом місяця після її закінчення. Стипендія призначається студентам-відмінникам вищих навчальних закладів за визначні успіхи у навчанні та науковій роботі й виплачується у розмірі 3,125 мінімальної академічної стипендії студентів вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації.

Продуктивний горизонт