2007-11-09

Україна. Ряду викладачів-геологів присвоєно вчені звання професора чи доцента

Згідно з рішенням Атестаційної колегії від 24 жовтня 2007 року наказом Міносвіти і науки від 24 жовтня 2007 року №943 ряду науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, закладів післядипломної освіти та наукових установ присвоєно вчене звання професора або доцента. У списки таких працівників потрапили і викладачі-геологи.

З-поміж наукових і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів геологічного профілю, яким на засіданні Атестаційної колегії 24 жовтня 2007 року присвоєне вчене звання профессора, – викладачі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Карпенко О.М. та Лизун С.О.

З-поміж наукових і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів геологічного профілю, яким на засіданні Атестаційної колегії 24 жовтня 2007 року присвоєне вчене звання доцента, – викладачі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Дикий П.І., Лютак І.З., Мазак А.В., Матеїк Г.Д., Ревтюк Є.А., Сімків М.Є., Юрчишин Г.М. та викладачі Національного гірничого університету Гапєєв С.М., Зінов'єв С.М. і Цюп'як І.К.

Продуктивний горизонт