2008-12-03

Україна. Продовжується конкурс на програму обміну для студентів ВНЗ Євразії та Середньої Азії (Global UGRAD) 2009-2010

Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (UGRAD) є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США і адмініструється Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX). Програма обміну для студентів ВНЗ надає можливість студентам першого, другого та третього курсів з Азербайджану, Білорусії, Вірменії, Грузії, Казахстану, Республіки Киргизія, Молдови, Російської Федерації, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану навчатися протягом одного академічного року в університетах або дворічних чи чотирирічних коледжах США. Учасники відбираються шляхом відкритого  конкурсу.

Всі учасники будуть відвідувати академічні заняття протягом одного року, брати участь у волонтерських роботах та у стажуванні протягом другого семестру.

Серед спеціальностей – геологія, антропологія, бізнес, економіка, інженерія, менеджмент охорони навколишнього середовища, планування міста тощо.

Кінцевий термін подання аплікаційних форм для участі у програмі – 10 грудня 2008р.

Анкети можна завантажити з сайтів www.irex.ua чи www.irex.org, або учасники можуть заповнити анкети он лайн http://www.irex.org/programs/ugrad/ugrad_info.asp та подати їх в електронному вигляді.

Геологічний факультет КНУ ім. Тараса Шевченка