2008-08-01

Україна. Про проведення щорічного форуму "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє"

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 30 липня 2008 р. № 1026-р

Київ

Про проведення щорічного форуму
“Паливно-енергетичний комплекс України:
сьогодення та майбутнє”

1. Підтримати пропозицію Мінпаливенерго щодо проведення з 24 по  26 вересня 2008 р. у м. Києві на території Міжнародного виставкового центру форуму “Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє” (далі — Форум).

2. Взяти до відома, що функції генерального розпорядника Форуму виконує ТОВ “Міжнародний виставковий центр”.

3. На часткову зміну абзацу першого пункту 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 серпня 2004 р. № 570 затвердити новий склад Організаційного комітету з підготовки та проведення Форуму згідно з додатком.

4. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2007 р. № 231 “Про затвердження складу Організаційного комітету з підготовки та проведення форуму “Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє”.

5. Мінпаливенерго, Мінвуглепрому, НАК “Нафтогаз України” залучити до участі у Форумі компанії, підприємства та організації, що належать до сфери їх управління.

6. МЗС і Мінекономіки забезпечити інформування зарубіжних ділових кіл про проведення Форуму.

7. МЗС, Держмитслужбі та Адміністрації Держприкордонслужби сприяти своєчасному оформленню документів, необхідних для в’їзду на територію України іноземних учасників і відвідувачів Форуму та ввезення експонатів.

8. Держкомтелерадіо сприяти Мінпаливенерго у висвітленні в засобах масової інформації заходів, пов’язаних з організацією та проведенням Форуму.

Прем'єр-міністр України                                                                     Ю.ТИМОШЕНКО

Урядовий портал