2010-07-07

Україна. Про проведення парламентських слухань на тему: "Про стан та перспективи видобутку вуглеводнів в Україні та запровадження державної монополії на цю діяльність"

П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про проведення парламентських
слухань на тему: "Про стан та перспективи
видобутку вуглеводнів в Україні та запровадження
державної монополії на цю діяльність" 

Верховна Рада України  п о с т а н о в л я є:

1. Провести 12 січня 2011  року  в  залі  пленарних  засідань Верховної  Ради України парламентські слухання на тему:  "Про стан та перспективи видобутку вуглеводнів в  Україні  та  запровадження державної монополії на цю діяльність".

2. Кабінету   Міністрів  України  підготувати  та  подати  до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських   слухань   і   конкретні   пропозиції  до  проекту рекомендацій парламентських слухань, а також визначити доповідачів із зазначеного питання.

3. Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки і Комітету Верховної  Ради України з питань екологічної політики,    природокористування    та    ліквідації     наслідків Чорнобильської     катастрофи     внести проект рекомендацій парламентських слухань та здійснити необхідні заходи з організації і методичного забезпечення їх проведення.

4. Управлінню   справами   Апарату   Верховної  Ради  України здійснити відповідне  матеріально-технічне  забезпечення, стенографування та висвітлення проведення парламентських слухань у засобах  масової  інформації,  видання  матеріалів  парламентських слухань видавництвом Верховної Ради України. 

Голова Верховної Ради України                                                                        В.ЛИТВИН

м. Київ, 1 липня 2010 року
              N 2386-VI

Верховна Рада України