2010-06-02

Україна. Про особливості справляння у 2010 р. платежів за користування надрами та збору за геологорозвідувальні роботи, виконані за рахунок держбюджету

ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

Л И С Т

19.05.2010  N 9775/7/15-0917

                                                                                       Державним податковим
                                                                                       адміністраціям в Автономній
                                                                                       Республіці Крим, областях,
                                                                                       мм. Києві та Севастополі

Про особливості справляння у 2010 році
платежів за користування надрами та збору
за геологорозвідувальні роботи, виконані
за рахунок державного бюджету

Державна податкова адміністрація України направляє для використання  у роботі Рекомендації щодо особливостей справляння у 2010 році збору за геологорозвідувальні роботи,  виконані  за рахунок  державного бюджету, платежів за користування надрами для видобування корисних копалин та плати за користування  надрами  в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин, в умовах дії Закону України від 27 квітня 2010 року N 2154-VI( 2154-17 )  "Про Державний бюджет України на 2010 рік".

Зобов'язуємо довести зазначені Рекомендації до підпорядкованих органів державної податкової  служби та  провести роз'яснювальну  роботу  з платниками збору за геологорозвідувальні роботи,  виконані  за  рахунок  державного  бюджету, платежів  за користування  надрами для видобування корисних копалин та плати за користування надрами в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин.

Додаток: Рекомендації щодо особливостей справляння у 2010 році збору за геологорозвідувальні роботи, виконані за рахунок державного бюджету,  платежів за користування надрами для видобування корисних копалин та плати за  користування  надрами  в цілях, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин.

Заступник Голови                                                                                         О.М.Любченко

НаУ