2007-10-24

Україна. Прес-конференція по схваленню Концепції національної екологічної політики України

26 жовтня відбудеться прес-конференція на тему: «Схвалення Концепції національної екологічної політики України – реальний крок до впровадження європейських природоохоронних стандартів», повідомляє прес-служба Мінприроди.

Прес-конференція відбудеться за участю Першого заступника Міністра охорони навколишнього природного середовища України Святослава Куруленко та Голови Громадської ради при Мінприроди, Президента Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА-86» Ганни Голубовської-Онісімової.

17 жовтня розпорядженням Кабінету Міністрів України було схвалено Концепцію національної екологічної політики України на період до 2020 року.
Розроблення стратегічного документу обумовлене необхідністю підвищення ефективності структури управління в сфері охорони довкілля на державному та регіональному рівнях. Схвалена концепція є основою Стратегії національної екологічної політики України.

Під час прес-конференції Святослав Куруленко зупиниться на основоположних принципах, генеральних цілях та завданнях, закладених у Стратегію національної екологічної політики, а також на механізмах її реалізації, фінансування та очікуваних результатах.

Схвалення Концепції, документу, який не приймався в Україні десятиріччями – великий прорив у сфері нормативно-правового забезпечення екологічної політики держави. Це дійсно реальний крок до впровадження в нашій державі європейських природоохоронних стандартів.

Прес-конференція відбудеться о 12.00 у приміщенні Орхуського центру Мінприроди (вул. Урицького, 35, 1 поверх).

Запрошуємо ЗМІ до участі.

Акредитація за тел. 206-31-71

Продуктивний горизонт