2010-09-22

Україна. Представники НАК «Надра України» відвідали з робочим візитом Китай

Представники НАК «Надра України» на чолі з Головою правління Е.А. Ставицьким з 30.08.2010 по 03.09.2010 рр. відвідали з робочим візитом Китай. Головною метою візиту було ознайомлення з ринком виробництва бурового обладнання та налагодження контактів для подальшого співробітництва, в т.ч. стосовно оновлення парку бурового обладнання Компанії.

Під час перебування у Китаї було проведено понад 8 робочих зустрічей та переговорів з представниками основних компаній-виробників бурового обладнання та морських платформ. Провідні фахівці Компанії за запрошеннями китайської сторони відвідали завод ZPMC, що є одним з найбільших в світі виробників портового і морського підйомно-транспортного устаткування та заводи Хун Хуа і БОМКО, що спеціалізуються на наземному буровому обладнанні.

Також в рамках візиту керівництво та провідні спеціалісти Компанії відвідали міжнародну виставку CIPPE-2010 (міжнародна виставка нафтохімічних технологій та обладнання, вважається найбільшим нафтохімічним форумом в Азії) та CIOOE-2010 (міжнародна виставка морського нафтогазового машинобудування) для ознайомлення з продукцією китайських виробників.

Завдяки інформації, що було отримано в ході візиту, а також встановленим зв’язкам між НАК «Надра України» та китайськими виробниками співпраця в області постачань бурового устаткування сприятиме активізації та розширенню взаємовигідного економічного співробітництва між Україною і Китаєм і практичної реалізації програми економічного розвитку України Президента В.Ф. Януковича.

НАК "Надра України"