2009-03-26

Україна. Оприлюднено проект Інструкції про зміст та порядок подання матеріалів попередньої геолого-економічної оцінки родовищ підземних вод

Повідомлення

про оприлюднення проекту Інструкції про зміст, оформлення та порядок подання до Державної комісії України по запасах корисних копалин матеріалів попередньої геолого-економічної оцінки родовищ підземних вод

Проект Інструкції про зміст, оформлення та порядок подання до Державної комісії України по запасах корисних копалин матеріалів попередньої геолого-економічної оцінки родовищ підземних вод розроблено з метою встановлення єдиних вимог до змісту, оформлення та порядку подання до Державної комісії України по запасах корисних копалин матеріалів попередньої геолого-економічної оцінки родовищ питних, технічних і мінеральних, теплоенергетичних і промислових вод для забезпечення об’єктивної достовірної оцінки їхніх експлуатаційних запасів, оптимізації обсягів камеральних робіт та спрощення їх виконання, раціоналізації та об’єктивності  державної експертизи родовищ підземних вод   на стадії пошуково-оцінювальних робіт.

Назва органу виконавчої влади, що розробляв регуляторний акт
Державна комісія України по запасах корисних копалин.

Назва структурного підрозділу, що розробляв регуляторний акт, адреса та телефони
Відділ підземних вод, гідромінеральної сировини та лікувальних грязей, 01133, Київ, вул. Кутузова, 18/7, тел. 285 69 83,   492 85 53.
Зазначений проект інструкції та аналіз регуляторного впливу оприлюднено на офіційному веб-сайті ДКЗ: www.dkz.gov.ua

Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 10 квітня 2009 року.

Зауваження та пропозиції надаються на офіційний веб-сайт або адресу ДКЗ (www.dkz.gov.ua) 01133, Київ, вул. Кутузова, 18/7 та Держкомпідприємництва ([email protected]),  м. Київ, вул.. Арсенальна, 9/11.

Голова ДКЗ                                                                                         Г.І.Рудько

Державна комісія України по запасах корисних копалин