2007-10-24

Україна. На Загальних зборах УНГА затвердили нового голову Відділення екології

На Загальних зборах Української нафтогазової академії, що відбулися 11 жовтня 2007 року в м. Яремче Івано-Франківської області, згідно з заявою голови відділення Екології та проблем розвитку нафтогазового комплексу Зіновія Осінчука було переобрано чинного та затверджено нового голову відділення – Оксану Драганчук.

Для довідки:

УНГА – Українська нафтогазова Академія – громадська організація, що виникла на початку 90-х років з метою захисту спільних інтересів фахівців нафтогазового комплексу України.

Академія нараховує понад 600 індивідуальних, колективних та іноземних членів.
УНГА має 12 галузевих відділень, що охоплюють основні напрями діяльності нафтогазового комплексу України, а саме: відділення Геології нафти і газу; Геофізичних методів досліджень; Техніки і технології буріння; Розкриття і випробування пластів; Розробки та експлуатації нафтових і газових родовищ; Нафтопереробки і нафтохімії; Транспорту нафти і газу; Нафтогазового обладнання і механізмів; Автоматизації технологічних процесів і господарської діяльності; Економіки нафтової і газової промисловості; Екології та проблем розвитку нафтогазового комплексу та Нетрадиційних методів підготовки нафтогазоресурсної бази.

Продуктивний горизонт