2007-09-14

Україна. Мінвуглепром: Програма створення сучасної системи комплексної безпеки

На виконання   пункту  2  розпорядження  Кабінету  Міністрів України від 04.04.2007 N  144-р (  144-2007-р  )  "Про  схвалення Концепції   створення  на  підприємствах,  що  належать  до  сфери управління Мінвуглепрому, сучасної системи комплексної безпеки" та з  метою  оснащення  вугледобувних  підприємств  галузі  сучасними системами комплексної безпеки Н А К А З У Ю:

1. Затвердити Програму створення сучасної системи комплексної безпеки (далі - Програма), що додається.

2. Фінансово-економічному департаменту і Департаменту охорони праці та надзвичайних ситуацій розробити структуру типових штатних розписів  та нормативів  чисельності  керівників,  фахівців  та службовців Координаційного центру  по  реагуванню  на  надзвичайні ситуації (далі - Координаційний центр) Центрального штабу ДВГРС та відділів   контролю   параметрів   ведення   гірничих   робіт   на обслуговуючих підприємствах (далі - відділи контролю).

Термін до 01.10.2007

3. Управлінню   організації  державних  закупівель  визначити виконавця науково-технічних   робіт   з   впровадження   системи комплексної  безпеки, що передбачені Програмою у відповідності з вимогами Закону України "Про закупівлю товарів,  робіт і послуг за державні кошти"( 1490-14 ).

4. Департаменту   науково-технічних   та  виробничих  програм (Коломієць В.О.) забезпечити контроль за своєчасним  фінансуванням робіт, що передбачені Програмою.

5. Генеральним директорам державних підприємств, які належать до сфери управління Мінвуглепрому та до яких Міністерство здійснює корпоративне управління, забезпечити виконання Програми.

6. Центральному       штабу       Державної      воєнізованої гірничорятувальної служби (далі - ДВГРС) (Смоланов С.М.):

6.1. створити у Центральному штабі ДВГРС Координаційний центр та відділи контролю у підрозділах ДВГРС;

6.2. розробити  та  затвердити  Положення  про Координаційний центр та відділи контролю;

6.3. внести необхідні зміни до плану  використання  бюджетних коштів  та  штатного розпису на 2008 рік,  з урахуванням створення Координаційного центру та відділів.

7. Департаменту  охорони  праці  та   надзвичайних   ситуацій (Ященко І.О.)   забезпечити  контроль  за  виконанням  Програми  у відповідності з графіком, що додається.

8. Контроль  за  виконанням  наказу   покласти   на   першого заступника Міністра Ященка Ю.П.

Міністр                                                                                                      С.Тулуб

Повний текст див. тут:

Нормативні акти України